آرامش حفظ قرآن در هیچ علم و عملی نیست
آرامش حفظ قرآن در هیچ علم و عملی نیست بسیجی حافظ قرآن اشتهاردی گفت: حفظ قرآن کریم بزرگترین عنایت و موهبتی که داری آثار و برکات زیادی است. صدیقه امیدی بسیجی حافظ قرآن اشتهاردی در گفتگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بسیج از البرز گفت: حفظ قرآن کریم بزرگترین عنایت و موهبتی که داری آثار
آرامش حفظ قرآن در هیچ علم و عملی نیست
بسیجی حافظ قرآن اشتهاردی گفت: حفظ قرآن کریم بزرگترین عنایت و موهبتی که داری آثار و برکات زیادی است.
صدیقه امیدی بسیجی حافظ قرآن اشتهاردی در گفتگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بسیج از البرز گفت: حفظ قرآن کریم بزرگترین عنایت و موهبتی که داری آثار و برکات زیادی است.
صدیقه امیدی متولد سال ۱۳۶۰ در اشتهارد یکی از بانوان بسیجی اشتهاردی حافظ کل قرآن کریم است.
وی بیان کرد: از سال ۱۳۸۹ وارد عرصه حفظ قرآن کریم و در مدت ۶ سال موفق به حفظ کل قرآن کریم شدم.
این حافظ ادامه داد: از دوران کودکی به روخوانی و مفاهیم قرآن علاقه مند بودم و این علاقه باعث ایجاد انگیزه در زمینه و رشته حفظ قرآن کریم شد.
امیدی افزود: نفر اول مسابقات در بین همسران و فرزندان کارکنان تامین اجتماعی استان البرز شدم.
وی تصریح کرد: به نظرم زندگی یک حافظ با زندگی یک قاری و مفسر فرق دارد چرا که او هر روز و هر ثانیه اش را با رفیق خود میگذراند و آن آرامشی که در حفظ قرآن است، در هیچ علم و عملی نیست.
این حافظ بسیجی اظهار کرد: برای عاشق کردن نوجوانان و جوانان به سمت حفظ، باید از مربیان خوش خلق و مبتکر استفاده کرد و هم چنین در کلاس درس مدرسه نیز، همخوانی باهمه ی نوجوانان و ایجاد فضای شاد باعث حب به قرآن می شود.
پیشنهاد دیگر این حافظ قرآن کریم نیز این بود که مسجد و پایگاه محله نیز میتواند نقش مهمی در تربیت حافظان داشته باشد، به صورتی که در هر محل و مسجد، یک استاد قرآنی فعال وجود داشته باشد، تا به نونهالان و نوجوانان علم قرآنی آموزش دهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0